Huiselijke kring

Het welzijn van onze honden vinden we heel erg belangrijk. Wanneer een teefje bij ons een nestje krijgt willen we het haar zo comfortabel mogelijk maken om enige vorm van stress tot het minimum te beperken. Daartoe zijn we ook verplicht naar onze gastgezinnen vinden we zelf. We “lenen” immers hun hond voor een periode van 2 maanden en dat is het wel zo fijn dat iedereen op zijn gemak is. Onze pups groeien in een huiselijke situatie op, zo wennen ze aan alledaagse situaties, geluiden en dingen.

Al vroeg wennen de pups aan aanrakingen van ons, maar ook aan verschillende geuren en geluiden.

In of aan ons huis, het is maar hoe je het bekijkt, hebben we een aparte ruimte waar de puppy’s slapen.

Koffie en leuke verhalen…

In deze ruimte ontvangen we dan ook meestal ons puppy-bezoek, gastgezinnen en nieuwe baasjes van de pas geboren puppy’s. We hebben heerlijke koffie en het is de ideale plek om een gesprek te voeren, leuke anekdotes te delen en om uiteraard van de pups te genieten.

Ook buiten…

Bij het opgroeien en socialiseren hoort natuurlijk ook frisse buitenlucht. Onze puppy’s leren al echt vanaf een week of 5 om naar buiten te gaan en in het ritme te komen van het zindelijk worden. We hebben geregeld puppy’s die op 8 weken leeftijd al aardig snappen dat plassen en poepen buiten hoort en niet binnen.

Facebook icon