Bo is op date geweest!

3 december is Bo loops geworden. 1,5 week later mocht ze op date met Simba van Salland Hills Australian Labradoodles. In de zomer van 2022 heeft ze een heel mooi nestje van 7 pups gehad, hopelijk worden de pups wederom weer zo relaxt en mooi. Bo haar puppy’s zullen mediums worden, van apricot tot rood. Met hele mooie fleece vachten.

De wachtlijst voor het nestje van Bo is vol.

Floortje x Teddy

Vlak voor het nieuwe jaar is Floortje bevallen van 9 prachtige puppy’s. Rode en tuxedo puppy’s, 5 heren en 4 dames. Super trots zijn we natuurlijk weer op Floortje, hoe ze het allemaal weer bolwerkt.

Alle puppy’s uit dit nestje zijn verzegd.

Pien is op 12-12-23 bevallen van 7 mooie puppy’s

12 december, 3 dagen eerder dan gepland zijn de 7 puppy’s van Pien geboren. We zouden die dag een drachtfoto maken, maar omdat Pien al duidelijk tekenen had dat ze die dag wilde bevallen hebben we dat dus maar rustig afgewacht. Onder toezicht van Lois die voor een praktijkopdracht voor haar opleiding een bevalling moest bijwonen waren de 7 puppy’s in een razen tempo van precies 2 uur geboren. Een soepele bevalling dus en het resultaat mag er weer zijn! 5 reutjes en 2 teefjes.

Al deze pups zijn vergeven.

Facebook icon