Dank zij…

onze gastgezinnen maken we het fokken in huiselijke kring heel goed mogelijk. Niet alleen fijn voor onze fokhonden dat ze een normaal leven in familie omstandigheden mogen hebben, maar voor vele gastgezinnen een mooie bijdrage voor het in stand brengen en houden van de Australian Labradoodle. En hopelijk kunnen ze de vele puppy bezoekjes bij ons thuis ook erg waarderen.

Na een paar nestjes mogen de dames met pensioen, voor onze heren is het minder hard werken, die blijven vaak iets langer “stand-by” staan.

Pien uit Zwolle

Onze gastgezinnen wonen redelijk dicht bij ons in de buurt, dat bouwt toch het beste een band met elkaar op. Wanneer een dame moeder is geworden, staat bij ons de koffie of fris altijd klaar. Zo worden de puppy’s extra veel geknuffeld, een dikke win win noemen we dat.

Moeders moeten zich echt thuis voelen…

Stress is niet goed, dat willen we kosten wat het kost voorkomen. Gelukkig zijn onze dames altijd erg enthousiast wanneer ze ons weer zien, dus bestaat er voor ons geen twijfel over dat de moeders met pups zich bij ons 100% thuis voelen. Soms is het nestje bij het gastgezin thuis, maar dat kan alleen als we er volledig vertrouwen in hebben.

Facebook icon